Iako će Sajam biti na proleće Karneks pokupio pregršt medalja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2020, 14:29

Iako će Sajam biti na proleće Karneks pokupio pregršt medalja

Industrija mesa Karneks osvojila je 13 velikih zlatnih, 20 zlatnih i dve srebrne medalje na tradicionalnom ocenjivanju kvaliteta komisije Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

Komisije Poljoprivrednog sajma, iako će on biti organizovan sledeće godine u proleće, ipak su i ove godine ocenjivale kvalitet proizvoda od mesa i nagradile "Najbolje u 2020".

"Osim medalja kvaliteta, Karneks ima i sedam Šampiona grupa proizvoda", izjavila je direktorka razvoja i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kvaliteta Industrije mesa Karneks Biljana Marković.

Ona je navela da su sedam titula Šampiona grupe proizvoda ponele Rustik kobasica u grupi fermentisane suve kobasice, Delikates viršla, kao najbolji proizvod kategorije fino usitnjene barene kobasice, Mesni narezak u kategoriji konzerve od usitnjenog mesa, Bavarska kobasica u grupi grubo usitnjenih barenih kobasica, Pašteta sa šunkom u grupi jetrene kobasice i paštete, Pasulj sa slaninom u grupi gotovih jela, Mini stišnjena šunka u grupi konzerve mesa u komadima.

Zlatne medalje i nagrade za vrhunski kvalitet i širok asortiman proizvoda na jednoj od najznačajnijih manifestacija ovog tipa u regionu, kakav je Novosadski sajam, navode u toj kompaniji, još jedna su potvrda da je Karneks omiljeni brend potrošača i već više od šest decenija sinonim pouzdanosti, kvaliteta i tradicije.

"Karneks Delikates viršla je i danas jedina prava viršla od svinjskog i goveđeg mesa na tržištu. Medalje i nagrade koje naši proizvodi osvajaju za nas su dodatni podstrek da svojim potrošačima uvek pružimo visoko kvalitetan proizvod, što je za Karneks uopšte najvažniji imperativ", izjavila je Biljana Marković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Karneks na novosadskom sajmu osvojio 13 velikih zlatnih medalja, 20 zlatnih i dve srebrne

Izvor: Beta, 02.Okt.2020

Industrija mesa Karneks (Carnex) osvojila je 13 velikih zlatnih, 20 zlatnih i dve srebrne medelje na tradicionalom ocenjivanju kvaliteta komisije Medjunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu. Iako će se sajam održati sledeće godine u proleće, sajamske komisije su i ove godine ocenjivale kvalitet...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.