Kompanija Delez Srbija dobila novog generalnog direktora

Izvor: RTS, 10.Jun.2020, 14:18

Kompanija "Delez Srbija" dobila novog generalnog direktora

Kompanija "Delez Srbija" objavila je da je dodatno pojačala liderski tim imenovanjem novog generalnog direktora Jan-Vilem Dokhejra. Kako se navodi u saopštenju kompanije, Dokhejr će se zvanično pridružiti kompaniji u Beogradu 1. septembra 2020.
U saopštenju se navodi da Dokhejr ima bogato lidersko iskustvo u različitim industrijama širom sveta i više od dvadeset godina uspešne profesionalne karijere.

Dodaje se da je u okviru jednog od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << najvećeg globalnog maloprodajnog lanca "Ahold Delez" bio odgovoran za rukovođenje divizijom "To go" u okviru brenda Albert Hejin, gde je, kako se navodi, ostavio snažan doprinos u širenju novih kanala prodaje i lansiranju inovativnih digitalnih projekata koji su podigli ukupno iskustvo kupovine na najviši nivo.
Ističe se da je Dokhejr u protekle dve godine predvodio jednu od najvećih fitnes kompanija u Holandiji, gde je u potpunosti reorganizovao posao i ponovo pokrenuo novu digitalnu platformu od fitnesa do zdravlja.
Kako se navodi, Jan-Vilem Dokhejr predvodiće u Srbiji gotovo 13.000 zaposlenih, a pozicija generalnog direktora u kompaniji "Delez Srbija" biće prilika da bogatim internacionalnim iskustvom podrži već stabilan lokalni tim, kao i da inovativnim i liderskim pristupom podigne poslovanje kompanije na naredni nivo.
Dokhejr je rođen u Holandiji, diplomirao je na Univerzitetu Groningen, a liderski potencijal je dodatno usavršavao na Poslovnoj školi na Harvardu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.