JAN-VILEM DOKHEJR novi generalni direktor kompanije Delez Srbija

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 10.Jun.2020, 13:59

JAN-VILEM DOKHEJR novi generalni direktor kompanije Delez Srbija

Dokhejr ima bogato lidersko iskustvo u različitim industrijama širom sveta i više od dvadeset godina uspešne profesionalne karijere.

U okviru jednog od najvećeg globalnog maloprodajnog lanca Ahold Delez bio je odgovoran za rukovođenje divizijom „To go“ u okviru brenda Albert Hejin, gde je ostavio snažan doprinos u širenju novih kanala prodaje i lansiranju inovativnih digitalnih projekata koji su podigli ukupno iskustvo kupovine na najviši nivo.

U protekle dve godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << predvodio je jednu od najvećih fitnes kompanija u Holandiji, gde je u potpunosti reorganizovao posao i ponovo pokrenuo novu digitalnu platformu od fitnesa do zdravlja.

Jan-Vilem Dokhejr predvodiće u Srbiji gotovo 13 000 zaposlenih, a pozicija generalnog direktora u kompaniji Delez Srbija biće prilika da bogatim internacionalnim iskustvom podrži već stabilan lokalni tim, kao i da inovativnim i liderskim pristupom podigne poslovanje kompanije na naredni nivo.

Dokhejr je rođen u Holandiji, diplomirao je na Univerzitetu Groningen, a liderski potencijal je dodatno usavršavao na Harvard Bussines School.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kompanija "Delez Srbija" dobila novog generalnog direktora

Izvor: RTS, 10.Jun.2020

Kompanija "Delez Srbija" objavila je da je dodatno pojačala liderski tim imenovanjem novog generalnog direktora Jan-Vilem Dokhejra. Kako se navodi u saopštenju kompanije, Dokhejr će se zvanično pridružiti kompaniji u Beogradu 1. septembra 2020. . U saopštenju se navodi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.