Izvor: Danas, 27.Mar.2024, 21:05

Koliko smo „teških, najtežih dana“ do sada preživeli i zbog čega ih Aleksandar Vučić stalno najavljuje?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je ponovo izjavio da su pred Srbijom "teški dani", ovaj put pred sastanak sa zemljama Kvinte. O "teškim danima" je govorio i nebrojeno puta u prošlosti, pa se postavlja pitanje zašto mu je ovo omiljena floskula.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Već godinama "pred Srbijom teški dani": Čemu to služi?

Izvor: Radio 021, 28.Mar.2024, 08:58

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je ponovo izjavio da su pred Srbijom "teški dani", ovaj put pred sastanak sa zemljama Kvinte.

Nastavak na Radio 021...

"TEŠKI DANI NAM NEĆE PROĆI" Vučić: Voleo bih da nam se to ne događa i da jeste skretanje pažnje (VIDEO)

Izvor: Blic, 28.Mar.2024

Govorio sam o teškim vremenima koja su pred Srbijom, i o tome sam pričao sa ambasadorom EU u Srbiji Emanuelom Žiofreom, sa predstavnicima Kvinte, i o tome ću govoriti narednih dana, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.