Izvor: Luftika.rs, 28.Mar.2024, 11:00

Svi “teški dani” Aleksandra Vučića i mi u njima kao zatočenici atmosfere straha i panike

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je ponovo izjavio da su pred Srbijom “teški dani”, ovaj put pred sastanak sa zemljama Kvinte.
Kako Danas piše, o “teškim danima” je govorio i nebrojeno puta u prošlosti, pa se postavlja pitanje zašto mu je ovo omiljena floskula.
Prvi put se dotakao “teških dana” još početkom 2015. godine kada je kao premijer saopštio građanima da je MMF dao signal našoj Vladi da se nalazi na dobrom putu, i da mogu da računaju na nas.
O “teškim danima” Vučić je govorio i 2016. godine, kada je u oktobru zbog dijaloga Beograda i Prištine još jednom krenula kriza. A potom i svake godine zaredom, bar po jednom.
– To je dobro uigrana predstava kojom se kataklizmičnim najavama...

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.