Izvor: Danas, 25.Apr.2023, 15:03

Kisić: Matičarske službe jedan od najvažnijih delova državne uprave

Matičarske službe su jedan od najvažnijih delova državne uprave, na matičarima je odgovornost jer vode evidencije koje su od suštinskog značaja za sve nas, rekla je danas ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić na konferenciji Sektorsko posebno stručno usavršavanje u jedinicama lokalne samouprave.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Odbor za zdravlje usvojio izveštaje o radu Ministarstva za brigu o porodici

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Apr.2023

Skupštinski odbor za zdravlje i porodicu usvojio je danas izveštaje o radu Ministarstva za brigu o porodici i demografiju od formiranja Vlade Srbije do 31. marta ove godine. Na sednici Odbora za zdravlje ministarka Darija Kisić rekla je da je ponosna na ono što je do sada urađeno, dodajući da je...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.