Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2023, 04:25

Počinje konferencija MDULS-a o stručnom usavršavanju službenika u JSL

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave organizovaće danas, konferenciju „Sektorsko posebno stručno usavršavanje u jedinicama lokalne samouprave“, koja je ove godine posvećena matičarima i službenicima koji obavljaju poslove ažuriranja jedinstvenog biračkog spiska.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kisić: Matičarske službe jedan od najvažnijih delova državne uprave

Izvor: Danas, 25.Apr.2023

Matičarske službe su jedan od najvažnijih delova državne uprave, na matičarima je odgovornost jer vode evidencije koje su od suštinskog značaja za sve nas, rekla je danas ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić na konferenciji Sektorsko posebno stručno usavršavanje u jedinicama...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.