Kina bolja od Srbije

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Okt.2014, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina bolja od Srbije

ISTANBUL - Ženska košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je danas u Istanbulu od Kine sa 85:69 (32:22, 11:14, 21:20, 21:13), u utakmici za plasman od petog do osmog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Turskoj.

 Izabranice Marine Maljković nisu uspjele da se oporave od četvrtfinalnog poraza od domaćina (62:61), kada su bile nadomak velikog iznenađenja i plasmana među četiri najbolje ekipe.

Najefikasnija u poraženom timu bila je Milica Dabović sa 12 poena, 11 je postigla >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << njena sestra Ana, a poen manje Jelena Milovanović.

Reprezentativkama Srbije sutra od 13 sati predstoji utakmica za sedmo mjesto u kome će se sastati sa poreženim iz meča Kanada - Francuska.

U polufinalu večeras igraju Španija - Turska (18) i Australija – SAD.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.