MUNDOBASKET: Bez motiva do poraza od Kine!

Izvor: HotSport.rs, 04.Okt.2014, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUNDOBASKET: Bez motiva do poraza od Kine!

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije doživela je težak poraz od Kine 85:69 (32:22, 11:14, 21:20, 21:13) u utakmici za razigravanje od 5. do 9. mesta.

Nisu uspele naše dame da se oporave od jučerašnjeg poraza od Turske u četvrtfinalu, te su bez motiva izabranice Marine Maljković igrale protiv rivala kog su dobile u grupnoj fazi takmičenja. Najefikasnija u našem timu bila je Milica Dabović sa 12 poena, Ana Dabović je ubacila 11, dok je Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Milovanović ubacila 10 koševa.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


PROBLEM ZA SRBIJU: Advokat ostao bez desnih bekova


KAPITENSKI: Mijailović doneo izjednačenje Zvezdi (VIDEO)


PROBILI LED: Kako su Voždovčani ‘probušili’ Rajkovića prvi put posle 7. kola (VIDEO)







 
 

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TAKO MLADI, A VEZU: Pogledajte gol pionira Ipsviča (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Okt.2014

Nije tika-taka, ali liči na nju. Ni su je izveli Mesi i drugari, već deca Ipsviča. Kadeti ovog kluba igrali su prvenstveni meč protiv Milvola, a akcija posle koje su postigli gol vrlo brzo je obišla planetu. Bravo dečaci!. . hotsport.rs. Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.