Kanadske rudarske kompanije zainteresovane za Srbiju

Izvor: BKTV News, 02.Jul.2014, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanadske rudarske kompanije zainteresovane za Srbiju

Ambasador Kanade u Beogradu Roman Vaščuk izjavio je na svečanom prijemu povodom Dana Kanade da postoji mogućnost novih kanadskih investicija u rudarska istraživanja i proizvodnju u Srbiji.
 

 
“Ideja razvoja je važna za kanadsko-srpske odnose, a rast trgovine i investicija tokom poslednje godine su optimističan putokaz”, rekao je Vaščuk.
On je dodao da se prva kanadska grinfild fabrika već sprema za proširenje i da postoji nova grupa kanadskih >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << rudarskih investitora sa željom da ulaže u istraživanja i proizvodnju.
“Mi imamo kapacitet i kapital za ulaganje u inostranstvo, a Srbija je jedna od zemalja koje su što se tiče rudarstva i proizvodnje zanimljive za kanadske kompanije i mi kao ambasada to podržavamo”, rekao je Vaščuk.
Izvor: tanjug.rs

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Kanada obeležila praznik

Izvor: BKTV News, 02.Jul.2014

Ambasador Kanade u Srbiji, Nj.E. Roman VAŠČUK priredio je prijem povodom Dana Kanade. Kanada je stekla nezavisnost 1. jula 1867. godine potpisivanjem Ustavnog akta, kada su se tri britanske severnoameričke kolonije ujedinile u federalni dominion od četiri provincije.. . Ambasador Vaščuk obraćajući...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.