Kako poboljšati konkurentnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako poboljšati konkurentnost

Regionalna razvojna agencija Bačka poziva domaće proizvođače da prisustvuju promociji projekta "dm inkubator" koji će biti održan 23. oktobra u Novom Sadu, u Media Info Centru na SPENS-u sa početkom u 11 časova i 30 minuta.

Projekat ima za cilj razvoj domaće proizvodnje i konkurentnosti domaćih proizvoda na tržištu Srbije. Projekat je podržala Razvojne agencije Srbije (RAS), USAID Projekat za konkurentnu privredu i Nacionalno udruženje za razvoj organske proizvodnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Serbia Organica.

Projekat će srpskim proizvođačima pružiti mogućnost da svoj proizvod razvijaju, a potom i plasiraju kroz lanac dm prodavnica. Mogućnost učešća u projektu imaju proizvođači iz segmenta hrane, dodatka prehrani ili kozmetike, odnosno proizvoda za negu i lepotu, čiji su proizvodi poreklom iz Srbije i koji do sada nisu uvršteni u ponudu niti jednog trgovinskog i HORECA objekta koji posluje u Srbiji. Izabrani proizvođači će svoje proizvode na najbolji način predstaviti na domaćem i evropskim tržištima.

Na promociji će biti predstavljen koncept, uslovi učešća na konkursu, kao i pružene sve dodatne informacije od strane predstavnika partnerskih organizacija. Prisustvo potvrditi telefonom 021/557-781 ili putem e-maila na marija.prokopic@rda-backa.rs , najkasnije do 19. oktobra 2018. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Predstavljen projekat “DM inkubatora”

Izvor: JUGpress.com, 10.Okt.2018

LESKOVAC..U Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju Kompanija „dm drogerie markt“ predstavila je projekat „dm inkubator“ koji srpskim proizvođačima pruža mogućnost da razviju svoj proizvod i plasiraju ga na domaće tržište kroz lanac dm prodavnica, kako bi doprinela razvoju domaće...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.