Izvor: JUGpress.com, 10.Okt.2018, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen projekat “DM inkubatora”

LESKOVAC

U Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju Kompanija „dm drogerie markt“ predstavila je projekat „dm inkubator“ koji srpskim proizvođačima pruža mogućnost da razviju svoj proizvod i plasiraju ga na domaće tržište kroz lanac dm prodavnica, kako bi doprinela razvoju domaće proizvodnje i konkurentnosti domaćih proizvoda na našem tržištu. Promocija je organizovana u saradnji sa Centrom za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga.

Rukovodilac >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sektora nabavke i marketinga i sektora logistike „dm drogeria markt“, Predrag Petrović kaže da mogućnost za prijavu na konkurs imaju mikro, mala, srednja preduzeća ili startap kompanije koje imaju inovativni proizvod napravljen od pretežno domaćih sirovina koji sadrži u određenom procentu voće, povrće, ili lekovito bilje poreklom iz Srbije i nije u ponudi nijednog trgovinskog objekta u Srbiji. Prednost će imati organski proizvodi, a „dm drogerie markt“ će odabranim proizvodima koji pobede na konkursu pružiti mentorstvo, kompletnu maketing podršku i pozicioniranje u dm objektima u Srbiji.

Prijava učesnika će se vršiti putem portala www.dm-inkubator.rs. Konkurs je otvoren do 30. novembra 2018. godine.

Ovaj projekat „dm drogerie markt“ realizuju u saradnji sa USAID Projektom za konkurentnu privredu, Razvojnom agencijom Srbije i Nacionalnim udruženjem za razvoj organske proizvodnje Serbia Organica.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.