Izvor: EMportal, 20.Sep.2010, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KFOR: Situacija se ne može rešavati silom

Komandant KFOR-a, nemački general Erhard Biler, izjavio je danas u Prištini da se situacija na severu Kosova ne može rešavati silom.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanje na Kosovu stabilno usprkos incidentima na sjeveru

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Sep.2010

Komandant KFOR-a, njemački Erhard Buhler, izjavio je danas u Prištini da se situacija na sjeveru Kosova ne može riješavati vojnom ili bilo kakvom drugom silom. Na konferenciji za novinare, Buhler je ocijenio da je bezbjednosna situacija na Kosovu mirna i stabilna uprkos incidentima na sjeveru zemlje....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Kfor obezbedjuje ceromoniju ustoličenja patrijarha

Izvor: S media, 20.Sep.2010

Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović izjavio je danas da će ceremoniju ustoličenja patrijaha Srpske pravoslavne crkve Irineja u Pećkoj patrijaršiji 3. oktobra obezbedjivati pripadnici Kfora...Bogdanović je rekao da je to jedan od zaključaka sa današnjeg sastanka koji je imao sa komandantom...

Nastavak na S media...

Biler: Nema vojnog rešenja za sever Kosova

Izvor: VOA, 20.Sep.2010

Novi komandant Kfora izjavio je danas da je stanje na severu Kosova komplikovano, ali se mora rešavati političkim sredstvima.

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.