KAKO NAM JE BITKOIN OD JUTROS? Skako je malo gore - malo dole, ali sada se oglasio Mask - sledi oporavak

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2021, 10:48

KAKO NAM JE BITKOIN OD JUTROS? Skako je malo gore - malo dole, ali sada se oglasio Mask - sledi oporavak

Ethereum se takođe oporavio. Njim se trenutno trguje po ceni od 1.995 dolara, što je rast od 6,3 odsto u toku proteklih 24 sata.

Prema podacima sajta koingeko, najpoznatijom kriptovalutom se trenutno trguje po ceni od 32.193 dolara. U poslednjih 24 sata zabeležen je rast od 4,2 odsto.

Ostatak kriptovaluta na tržištu takođe beleži dobitke.

Za ovaj poslednji rast vrednosti kriptovaluta je najverovatnije odgovoran Ilon Mask i njegova kompanija "Tesla. Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je on najavio oni će najverovatnije ponovo početi sa prihvatanjem bitkoina kao sredstva plaćanja, nakon što se objavi dubinska analiza količine obnovljivih izvora energije korišćenih "za rudarenje" te valute.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.