Ju-Es stil otpušta 250 radnika

Izvor: B92, Beta, 03.Jul.2009, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ju-Es stil" otpušta 250 radnika

Smederevo -- U administraciji i pratećim službama kompanije "Ju-Es stil Srbija" predstoji smanjenje broja zaposlenih za 150 do 250 radnika, najavljuju u tom preduzeću.

Direktor komunikacija "Ju-Es stila" Nemanja Brković rekao je aganciji Beta da je u kompaniji analizirana struktura zaposlenih i da su uvereni da je otpuštanje "neophodan korak" radi stvaranja efikasne ravnoteže između broja zaposlenih na administrativnim i proizvodnim poslovima u smederevskoj železari i u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ogranku u Šapcu.

Kompanija je odlučila da sprovede "poslovnu reorganizaciju" da bi bila efikasna i konkurent velikim proizvođačima na "veoma zahtevnom svetskom tržištu čelika".

Zaposlenima koji su proglašeni za višak, u administraciji i pratećim celinama, biće uručeni otkazi i isplaćene otpremnine, naveo je Brković.

On je naglasio da je kompanija obavestila reprezentativne sindikate u kompaniji, državne zvaničnike i gradonačelnike Smedereva i Šapca o nameri da smanji broj zaposlenih.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ju es stil otpušta 250 radnika

Izvor: NaDlanu.com, 03.Jul.2009

SMEDEREVO, 3. jula 2009. (Beta) - U administraciji i pratećim službama kompanije Ju es stil Srbija predstoji smanjenje broja zaposlenih od 150 do 250 radnika, rekao je agenciji Beta direktor komunikacija u toj kompaniji Nemanja Brković. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Otkaz za 250 radnika "Ju-Es-Stila"

Izvor: RTS, 03.Jul.2009

Smederevska železara "Ju-Es-Stila" otpustiće između 150 i 250 zaposlenih u administraciji i pratećim službama kompanije. Reorganizacija neophodna zbog veće efikasnosti i konkurentnosti na tržištu čelika, navode u kompaniji. ..Administracija i prateće službe kompanije "Ju-Es-Stila" smanjiće broj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.