Jeremić razgovarao sa šefom diplomatije Omana

Izvor: S media, 15.Mar.2010, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić razgovarao sa šefom diplomatije Omana

Ministar inostranih poslova Omana Jusuf bin Alavi bin Abdulah razgovarao je u Muskatu sa šefom srpske diplomatije Vukom Jeremićem, javila je omanska agencija Ona.

Glavne teme razgovora bile su, kako se navodi, unapredjenje odnosa dveprijateljske zemlje i regionalna i medjunarodna pitanja od obostranog interesa.

Prema najavama Ministarstva spojnih poslova Srbije, Jeremić će setokom posete Omanu sastati i sa zamenikom premijera Saidom Fahadom bin Mahmudom Al-Saidom.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeremić u poseti Omanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Mar.2010

MUSKAT - Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić zahvalio je danas zvaničnicima Omana na dosadašnjoj principijelnoj podršci Srbiji u pogledu statusa Kosova i Metohije i naglasio da po tom pitanju ne bi trebalo očekivati promenu stava ove zemlje...Jeremić je u izjavi FoNetu ocenio da je njegova...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.