Javni prevoz će pratiti aktiviranje privrede VIDEO

Izvor: B92, 24.Apr.2020, 13:42

"Javni prevoz će pratiti aktiviranje privrede" VIDEO

Beograd -- Juče se pojavila informacija da bi gradski prevoz u Beogradu mogao polako da se vraća u normalu, počevši od 4. maja.

"U skladu sa odlukom resornog ministarstva, plan je da gradski prevoz počne da funkcioniše", potvrđuje to gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

"Kako se budu određene privredne grane aktivirale, tako ćemo ih pratiti koridorskim linijama ili kasnije gradskim javnim saobraćajem tako da ćemo uključivati prevoz tempom kojim se aktivira >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << privreda", kazao je gradonačelnik za Prvu TV.

Prema njegovim rečima, infektolozi i epidemiolozi treba da kažu koje će procedure biti usvojene: građani će morati da ulaze na jedna vrata, u redovima će morati da stoje jedni iza drugih da kontakt ne bi bio blizak, takođe je važno da se u samom prevozu koriste zaštitna sredstva, maske i rukavice.

"Važno je da popuštanje mera obavimo veoma pažljivo i prema preporukama epidemiologa"; ističe Radojičić.

Opširnije u video-prilogu:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Javni gradski prevoz – uskoro ponovno uvođenje?

Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Apr.2020

Javni gradski prevoz u Beogradu postepeno će se uvoditi kako se budu aktivirale pojedine privredne grane, najavljuju gradske vlasti. To je plan koji bi trebalo da se sprovodi u skladu sa stavom struke i mišljenjem resornog sekretarijata. Trenutno su aktuelne koridorske linije. Po najavama čelnika...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.