Izvor: Blic, 12.Okt.2018, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVE ISPOVESTI SPASILACA SA AUTO-PUTA "Video sam unakažena tela dva čoveka, a na zadnjem sedištu DEČAK je ispuštao zvuke koje ne mogu da opišem"

Posle dva lančana stravična udesa na auto-putu zatekli smo jezive scene. Krvi i srče je bilo na sve strane. Iz zgužvanih vozila virile su krvave ruke, noge i smrskane glave. Vapaji zarobljenih su odjekivali putem, nismo znali kome pre da pomažemo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Na zadnjem sedištu dečak je ispuštao zvuke koje ne mogu da opišem!" STRAVIČNE ISPOVESTI SPASILACA SA AUTO-PUTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018

Heroji sa auto-puta slike unakaženih tela neće zaboraviti dok su živi..Posle dva lančana stravična udesa na auto-putu zatekli smo jezive scene. Krvi i srče je bilo na sve strane. Iz zgužvanih vozila virile su krvave ruke, noge i smrskane glave. Vapaji zarobljenih su odjekivali putem, nismo znali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.