Izvor: Danas, 26.Jan.2023, 13:26

Izrael i Bliski istok: Devetoro Palestinaca ubijeno u akciji izraelske vojske na Zapadnoj obali

Reuters Najmanje devetoro Palestinaca i Palestinki, među kojima i starija žena, ubijeni su u raciji izraelske vojske na okupiranoj Zapadnoj obali, tvrde lokalni palestinski zvaničnici. Palestinska ministarka zdravlja kaže da je situacija kritična u Dženinu, da ima još dosta povređenih i da hitne službe ne mogu da dopru do svih. Ona tvrdi da je izraelska […]

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palestinski izvori: Izraelci ubili devetoro ljudi u raciji na zapadnoj obali

Izvor: Blic, 26.Jan.2023

Izraelske snage su u današnjoj raciji na Zapadnoj obali, u izbegličkom kampu Dženin, ubili najmanje devetoro ljudi, među kojima i 60.godišnju ženu, dok je mnogo Palestinaca ranjeno, saopštili su palestinski zdravstveni zvaničnici, prenosi AP.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.