Izložba Lego kockica u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2022, 09:22

Izložba Lego kockica u Sremskoj Mitrovici

Više od stotinu kreacija od popularnih Lego kockica izloženo je u Galeriji "Lazar Vozarević" u Sremskoj Mitrovici u sklopu manifestacije "Leto na Savi u organizaciji Kluba ljubitelja Lego kocki" Skockani. U naredna dva dana zaljubljenici u Lego kocke moći će da pogledaju ovu izložbu i naprave svoju kreaciju od popularnih kockica.

Hiljade malih, velikih, žutih, plavih Lego kockica našle su svoje mesto na izložbi koja je otvorena u Galeriji "Lazar Vozarević" u Sremskoj Mitrovici. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Prvog dana, od samog otvaranja izložbe, privukle su posetioce, i to one najmlađe.

Izložba Lego kockica upriličena je u organizaciji Klub ljubitelja Lego Kocki "Skockani" iz cele Srbije. Izložba nije prodajnog karaktera.

Cilj izložbe je nije samo popularizaciju, kako kažu ove najbolje igre, već razvijanje mašte, motoričkih sposobnosti,i timskog duha. Izložba je otvorena do 26. juna, svakog dana od 10 do 20 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Rimljani na Savi" nesvakidašnja zabava za decu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2022, 09:14

U sklopu manifestacije "Leto na Savi" na gradskoj plaži u Sremskoj Mitrovici, održana je interaktivna radionica pod nazivom "Rimljani na Savi". Mitrovački mališani imali su priliku da se fotografišu sa Rimljanima , odigraju rimsku dečiju igru ali i da se nađu u ulozi malih arheologa. Radionica...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.