Izvor: Capital.ba, 19.Apr.2011, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Komercijalne banke ukradeno jedan do dva miliona KM

BANJALUKA, U pljački Komercijalne banke u centru Banjaluke jutros je odneseno jedan do dva miliona maraka, saznaje nezvanično Srna. Načelnik Centra javne bezbjednosti Banjaluka Darko Ćulum izjavio je na konferenciji za novinare da je riječ o spekulacijama o količini ukradenog novca, jer još nije utvrđen tačan iznos. 'Radi se na utvrđivanju i čekamo zvaničan izvještaj iz...

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milionska pljačka banke u centru Banjaluke?!

Izvor: Mondo, 19.Apr.2011

U pljački Komercijalne banke u centru Banjaluke odneto oko milion evra, nezvanično saznaje MONDO.

Nastavak na Mondo...

Filmska pljačka u centru Banjaluke: Za dvije minute ukrali milion KM! (Foto)

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Apr.2011

BANJALUKA - Četiri nepoznata razbojnika dovezla su se jutros ukradenim bijelim kombijem pred poslovnicu Komercijalne banke u strogom centru Banjaluke, te za svega dvije minute ukrali oko milion KM, nakon čega su pobjegli.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.