Izvor: SEEbiz.eu, 28.Maj.2010, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Šuker: Sindikati lažu, izmjenama ZOR-a ne ukidaju se radnička prava

ZAGREB - Potpredsjednik Vlade i ministar financija Ivan Šuker izjavio je danas kako se vladinim prijedlogom izmjena Zakona o radu ne ukidaju nikakva radnička prava, kao što to smatraju sindikati, već se, naglasio je, daje mogućnost vladi i poslodavcima da počnu pregovarati o kolektivnim ugovorima u novim okolnostima.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Hrvatska će izmeniti zakon o radu, sindikat preti štrajkom

Izvor: Southeast European Times, 28.Maj.2010

28/05/2010..ZAGREB, Hrvatska -- Ministar finansija Ivan Šuker saopštio je da je kabinet odlučio da izmeni Član 262 zakona o radu kojim se reguliše primena prava radnika posle isticanja kolektivnih ugovora, javili su lokalni mediji u četvrtak (27. maja). Šuker je objasnio da je predlog da se postavi...

Nastavak na Southeast European Times...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.