Investiranje u inovativne projekte i start-ap kompanije

Izvor: S media, 13.Maj.2010, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Investiranje u inovativne projekte i start-ap kompanije

Konferencija pod nazivom "Mogućnosti za investiranje u inovativne projekte i start-ap kompanije" koju organizuje Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA) u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, biće održana u sredu 19. maja, saopštila je PKS.

Ovo je prva u nizu planiranih konferencija koja ima za cilj da promoviše mogućnosti investiranja u inovativne projekte i start-up kompanije uključivanjem i javnog i privatnog sektora.

SIEPA i PKS, zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sa partnerima, planiraju da realizuje projekat sa ciljem da omoguće spajanje stranog i domaćeg investicionog kapitala sa preduzetnicima koji imaju kvalitetnu ideju ili projekat koji bi želeli da razviju.

Konferencija će biti organizovana i u saradnji sa organizacionim timom takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju, Poslovno-tehnološkim inkubatorom tehničkih fakulteta, Srpskim softverskim klasterom, Mrežom poslovnih andjela Srbije i Slovenije, istaknuto je u saopštenju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.