Izvor: EMportal, 13.Maj.2009, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Zakon o javnoj svojini do kraja juna pred Vladom

Zakon o javnoj svojini, koji je jedan od preduslova za prvu emisiju obveznica lokalnih vlasti u Srbiji biće pred Vladom Srbije do kraja juna, rekao je Slobodan Ilić, državni sekretar u Ministarstvu finansija. On je na konferenciji o razvoju tržišta obveznica lokalnih vlasti u Srbiji rekao i da Vlada razmišlja o emitovanju šestomesečnih trezorskih zapisa i da će odluka o tome biti doneta za dve nedelje.

Nastavak na EMportal...






Povezane vesti

Zapisi sa dospećem za šest meseci

Izvor: B92, 14.Maj.2009, 10:37

Beograd -- Državni sekretar Ministarstva finansija Slobodan Ilić je najavio da Vlada Srbije razmišlja o produženju roka dospeća zapisa Trezora, sa tri na šest meseci...U ovoj godini Uprava za Trezor organizovala je ukupno 14 aukcija zapisa Trezora, sa početnom emisijom od dve milijarde dinara...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.