IZRAĐENA OD NAJFINIJEG 18-KARATNOG ZLATA: Ovo je najskuplja kreditna kartica na svetu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZRAĐENA OD NAJFINIJEG 18-KARATNOG ZLATA: Ovo je najskuplja kreditna kartica na svetu!

Namenjena za kraljeve i kraljice

Britanska Kraljevska kovnica novca (Royal Mint) proizvela je najskuplju čvrstu platnu karticu na svetu od zlata za koju će zaintersovani morati da izdvoje 18.750 funti (23.460 dolara) da bi je kupili.

- Ciljna grupa ove debitne kartice, napravljene od 18-karatnog zlata, su ljudi koji cene luksuzne predmete visokog kvaliteta - saopšteno je iz Kovnice.

Kupci ovog luksuznog platnog proizvoda imaće posebne privilegije - pristup premijum računu nazvanom Raris, koji nudi plaćanje bez limita u stranoj valuti bez provizije, kao i dodatne pogodnosti Masterkarda, uključujući posebne usluge konsijerža u elitnim hotelima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najskuplja platna kartica na svijetu od 18-karatnog zlata

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Nov.2019

LONDON - Britanska Kraljevska kovnica novca (Royal Mint) proizvela je najskuplju čvrstu platnu karticu na svijetu od zlata za koju će zaintersovani morati da izdvoje 18.750 funti (23.460 dolara) da bi je kupili.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ovo je NAJSKUPLJA kreditna kartica na svetu

Izvor: Blic, 19.Nov.2019, 12:42

Nova debitna kartica britanskog Royal Minta imena "Raris", najskuplja je kreditna kartica na svetu napravljena od 18-karatnog zlata. Korišćenje takve kartice, odnosno kupovina iste, ima i svoju cenu koja iznosi više od 20 hiljada evra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.