ISKORISTITE SVOJE SLOBODNO VREME: Ovaj posao će vam doneti ZAVIDNE CIFRE, a ulaganja su minimalna

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 09:05

ISKORISTITE SVOJE SLOBODNO VREME: Ovaj posao će vam doneti ZAVIDNE CIFRE, a ulaganja su minimalna

Stručnjaci tvrde da je ovo odlična prilika za zaradu.
Sveže kozje mleko, domaći sir, surutka - ovi svojevrsni delikatesi poslednjih nekoliko godina sve su traženiji proizvodi na tržištu. I sve poželjniji na trpezama onih koji vode računa o zdravoj, pre svega domaćoj hrani.
Proizvode se u malobrojnim domaćinstvima iako se zna da koze nisu zahtevne životinje i potrebni su im vrlo skromni uslovi za gajenje.
Oni koji redovno kupuju proizvode od kozjeg mleka,obzirom na cene, smatraju da je kozarstvo dobra investicija. Ipak, oni koji u svom domaćinstvu imaju bilo veću ili manju farmu koza reći će da je to veliki svakodnevni posao tokom cele godine, a uspešnost zavisi kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.