Hotel Putnika na prodaju sa bazenom i sportskim terenima

Izvor: B92, 20.Sep.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hotel Putnika na prodaju sa bazenom i sportskim terenima

Prijepolje -- Imovina firme "Putnik" iz Prijepolja, procenjena na 106,5 miliona dinara, ponuđena je na prodaju, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Za razliku od prethodne prodaje imovine, za ovu nisu ponuđeni objekti na Jabuci, pored puta Prijepolje - Pljevlja, odnosno Spomen dom "Boško Buha", Pionirski dom i Dom kulture, koji su kao nepokretno kulturno dobro zaštićeni još 1987. godine.

Glavna imovina koja je na prodaju je dvospratni hotel >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Prijepolju, čija je neto površina 4,7 hiljada kvadratnih metara, bazen i sportski tereni koji se uz njega nalaze.

Kako se navodi, plac veći od dva hektara na kome se nalaze ovi objekti nije predmet prodaje i ostaje državna svojina.

"Putnik" iz Prijepolja je u stečaju od 2010. godine, a pisane ponude zainteresovani za hotel mogu dostaviti do 29. oktobra, kada će biti i otvorene.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sonta: Imovina "Mladog borca" ponuđena u zakup

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2019

Celokupna imovina poljoprivrednog akcionarsko društvo "Mladi Borac" u stečaju, koja obuhvata 306 hektara kao celinu, više građevinskih objekata, kao i nekoliko desetina traktora i poljoprivrednih mašina ponuđena je u zakup, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika...Postupak će...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.