Hapšenja dilera na području Trebinja i Bileće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja dilera na području Trebinja i Bileće

Policija Republike Srpske od jutros sprovodi akciju kodnog naziva "Maska" na području Banjaluke i Trebinja, u kojoj je do sada uhapšeno više osoba, među kojima ima i policijskih službenika. Akcija se sprovodi pod nadzorom Tužilaštva BiH, a njen cilj je razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavi neovlašćenim prometom opojnih droga i krijumčarenjem.

Ta krivična dela su u poslednjih šest meseci izvršena na području Trebinja, Bileće, Berkovića i Dubrovnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

Aktivnosti se koordinirano sprovode sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Hrvatske, a u Dubrovniku je u toku akcija hapšenja u okviru međunarodne akcije suzbijanja trgovine narkoticima.

U Dubrovniku razbijena grupa dilera droge

U sklopu međunarodne akcije suzbijanja trgovine narkoticima jutros je u Dubrovniku razbijena grupa koja se duže vreme bavila nabavkom i preprodajom kokaina, amfetamina i marihuane, javili su hrvatski mediji.

Akcija još traje, a privedeno je nekoliko osoba. Kako navodi Hrvatska televizija, članovi osumnjičene grupe drogu su krijumčarili iz Bosne i Hercegovine i preprodavali je na dubrovačkom području.

Policija je tokom akcije pretražila više kafića, stanova i jedan brod.

Paralelno s akcijom na dubrovačkom području policija je otkrila narko lanac i u Bosni i Hercegovini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.