AKCIJA MASKA U toku hapšenja u Republici Srpskoj zbog organizovanog kriminala

Izvor: Blic, 21.Maj.2015, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKCIJA MASKA U toku hapšenja u Republici Srpskoj zbog organizovanog kriminala

Na područjima centara javne bezbednosti Banja Luka i Trebinje u toku je hapšenje više osoba, među kojima ima i pripadnika policije, osumnjičenih za organizovani kriminal, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Akciju kodnog naziva "Maska", od jutros sprovode pripadnici Uprave kriminalističke policije entitetskog MUP-a, u saradnji s Centrom javne bezbednosti Trebinje i Jedinice za profesionalne standarde, prenosi Fena.

Pod nadzorom i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kontrolom Tužilaštva BiH akcija se sprovodi u cilju dokumentovanja krivičnog dela organizovani kriminal, u vezi sa neovlašćenim prometom opojnih droga i krijumčarenjem tokom poslednjih šest meseci na području Trebinja, Bileće, Berkovića i Dubrovnika.

Aktivnosti se koordinirano sprovode s Ministarstvom unutrasnjih poslova Hrvatske, gde dubrovačka policija sprovodi hapšenja.

Kako je potvrđeno u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj na putnim izlazima iz Dubrovnika građane su jutros dočekali pripadnici MUP-a s "dugim cevima".

"Akcija se sprovodi za krivična dela u nadležnosti USKOK-a", kratko je u telefonskoj izjavi Hini potvrdila zamenica portparola dubrovačke policija Andrijana Biskup, a nezvanične se saznaje da je reč o akciji razbijanja trgovine kokainom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BiH: Hapšenja zbog organizovanog kriminala

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Maj.2015

Na područjima centara javne bezbjednosti Banja Luka i Trebinje u toku hapšenje više osoba, među kojima ima i policijskih službenika, zbog sumnje da su umiješani u krivična djela organizovani kriminal - potvrđeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske...Ovu akciju, kodnog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

"Padavine" zbog kokaina u Banjaluci i Trebinju

Izvor: Mondo, 21.Maj.2015

Policijskom akcijom "Maska", koja se od jutros sprovodi na području Banjaluke i Trebinja, obuhvaćeno je 17 osoba osumnjičenih za ogrganizovani kriminal, među kojima su uhapšena i četiri policajca...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Direktor policije Republike Srpske Gojko Vasić rekao da se...

Nastavak na Mondo...

AKCIJA MASKA U toku hapšenja u BiH i Dubrovniku zbog organizovanog kriminala

Izvor: Blic, 21.Maj.2015

Na područjima centara javne bezbednosti Banja Luka i Trebinje u toku je hapšenje više osoba, među kojima ima i pripadnika policije, osumnjičenih za organizovani kriminal, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske...Akciju kodnog naziva "Maska", od jutros sprovode pripadnici...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.