Izvor: B&F Online, 25.Feb.2015, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Halk banka očekuje da će najkasnije za dva meseca preuzeti Čačansku banku

“Očekujemo da ćemo najkasnije za dve nedelje potpisati ugovor o kupovini udela u Čačanskoj banci, a da ćemo najkasnije za dva meseca, posle finalnog odobrenja transakcije od nadležnih srpskih institucija biti u mogućnosti da istaknemo ime naše banke na našoj akviziciji”, rekao je za Biznis i Finansije pomoćnik generalnog direktora Halk banke Mustafa Aydin, koji je danas prisustvovao Simpozijumu “Unapređenje ekonomskih odnosa između Turske i Srbije u hotelu Metropol. O je rekao da će sedište Čačanske banke biti prebačeno u Beograd a da će Halk banka u narednih šest meseci do godinu dana izaći sa jasno definisanom strategijom banke, pošto [...]
The post Halk banka očekuje da će najkasnije za dva meseca preuzeti Čačansku banku appeared first on Biznis i Finansije.

Nastavak na B&F Online...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B&F Online. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B&F Online. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.