Gubitak „Krajinapetrola“ za šest mjeseci 385.000 KM

Izvor: Capital.ba, 22.Jul.2020, 17:00

Gubitak „Krajinapetrola“ za šest mjeseci 385.000 KM

BANJALUKA – “Krajinapetrol” je prvo polugodište ove godine završio sa minusom na računu od 385.000 KM, pokazuje finansijski izvještaj tog preduzeća. Ukupni prihodi „Krajinapetrola“ iznosili su 18,4 miliona KM i manji su više od 7,5 miliona nego u istom periou prošle godine kada su iznosili 26,1 milion KM. Rashodi koje su u ovom preduzeću napravili za šest mjeseci iznose 18,7 miliona KM i manji su za oko sedam miliona KM nego u prvom polugodištu 2019. godine (25,6 miliona KM). Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << je „Krajinapetrol“ završio u gubitku od 385.302 KM što je značajno lošiji rezultat nego na kraju šestog mjeseca prošle godine kada je imao dobit od 415.892 KM. LINK: Finansijski izvještaj „Krajinapetrola“ Uprava “Krajinapetrola” odustala je od raspodjele dobiti od 1,52 miliona KM akcionarima, iako je prethodno obećala isplatu dividende, pisao je CAPITAL. “Zbog ogromnog pada prometa izazvanog pojavom virusa Covid 19, Upravni odbor je odustao od isplate dividende“, navedeno je u odluci koja je usvojena. Sa neraspoređenom dobiti iz prethodnih godina, “Krajinapetrol” na kontu neraspoređene dobiti ima ukupno dva miliona KM. CAPITAL: Svjetlana Šurlan Чланак Gubitak „Krajinapetrola“ za šest mjeseci 385.000 KM се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

„HPK Drakenić“ uvećao gubitak za 800 hiljada KM

Izvor: Capital.ba, 23.Jul.2020, 16:54

KOZARSKA DUBICA – Fabrika „Hemijske prerade kukuruza Draksenić“, nad kojom pokrenut predstečajni postupak, prvih šest mjeseci završila je u minusu većem od 800.000 maraka, navodi se u finansijskom izvještaju ovog preduzeća. Ukupni prihodi „HPK Draksenić“ manji su skoro četiri puta...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.