Gradnja hidrocentrala na Ibru kreće 2012.

Izvor: Beta, 07.Nov.2011, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradnja hidrocentrala na Ibru kreće 2012.

BEOGRAD, 7. novembra 2011. (Beta) - Savetnik za energetiku premijera Srbije Petar Škundrić najavio je da će gradnja prve dve od 10 hidroelektrana na Ibru početi sledeće godine.

Škundrić je agenciji Beta kazao da bi izgradnja trebalo da bude završena za dve do dve i po godine. On je podsetio da je to zajednički projekat Elektroprivrede Srbije i italijanske kompanije Seći.

"Formirano je i zajed...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Italijani grade hidroelektrane na Ibru

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Nov.2011

Gradnja prvih hidroelektrana na Ibru počeće 2012. godine, najavio je Petar Škundrić, savetnik na energetiku premijera Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Gradnja hidrocentrala na Ibru kreće 2012.

Izvor: NaDlanu.com, 07.Nov.2011

BEOGRAD, 7. novembra 2011. (Beta) - Savetnik za energetiku premijera Srbije Petar Škundrić najavio je da će gradnja prve dve od 10 hidroelektrana na Ibru početi sledeće godine... BEOGRAD, 7. novembra 2011. (Beta) - Savetnik za energetiku premijera Srbije Petar Škundrić najavio je da će gradnja...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.