Grad Beograd preuzeo upravljanje nad bazenom i imovinom centra Milan Gale Muškatirović

Izvor: B92, 03.Avg.2019, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad Beograd preuzeo upravljanje nad bazenom i imovinom centra Milan Gale Muškatirović

Grad Beograd preuzeo je upravljanje nad bazenom i imovinom opštinskog javnog preduzeća SRPC Milan Gale Muškatirović.

Oni su naveli da se s tom imovinom dosad "na nedomaćinski način raspolagalo".

Dugovi tog opštinskog preduzeća iznose preko milion evra, što je dovelo u pitanje rad centra, saopšteno je iz Gradskog privrednog društva 25. maj - Milan Gale Muškatirović”.

Oni su istakli da će na ovaj način gradska imovina biti zaštićena i stvoreni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uslovi za nova ulaganja i modernizaciju bazena i sportskog objekta.

Kako prenosi Beoinfo, građani Starog grada kao i ostali Beograđani bazen će moći da koriste nesmetano na osnovu svih odluka koje su sada na snazi, što znači da važe sve izdate propusnice i kartice.

Prva odluka gradskog preduzeća 25. maj - Milan Gale Muškatirović” jeste da se dnevna cena korišćenja bazena spusti sa 250 na 200 dinara, kao i da se plate zaposlenima u ovom sportskom centru povećaju u proseku za oko 20 odsto.

Popisne komisije, na osnovu odluke Grada Beograda, počele su popis zatečene imovine u sportskom centru, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.