Gorenje će kupcima platiti 500 kilovata struje

Izvor: S media, 02.Jun.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gorenje će kupcima platiti 500 kilovata struje

Industrija bele tehnike Gorenje iz Velenja počela je neobičnu reklamnu akciju - odlučila je da u junu i julu mesecu kupcima njenih aparata za domaćinstvo pokloni 500 kilovat-časova električne energije.

Gorenje akciju sprovodi zajedno s trgovcem električne energije i domaćim elektro-distributerom kompanijom Gen-1, a važi samo za kupce velikih kućnih aparata.

Poklonjena struja trebalo bi da bude dovoljna za dvogodišnji rad prosečnog frižidera, zamrzivača, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << šporeta ili mašine za pranje veša marke Gorenje.

Slovenačko preduzeće u saopštenju podseća na važnost zaštite životne sredine upotrebom energetski štedljivih aparata, a njegov energetski poklon bi trebalo potrošačima da omogući da im se investicija u novi, štedljiviji aparat što pre povrati.

Na navedenu reklamnu akciju Gorenje se odlučilo kako bi se ublažile posledice finansijske krize koja nesumnjivo utiče i na broj zaposlenih radnika i prodaju njenih robnih marki.

Kompanija ne navodi da li se pomenuta akcija odnosi samo na kupce na teritoriji Slovenije.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gorenje kupcima plaća struju

Izvor: B92, 02.Jun.2009

Velenje -- U Gorenju odlučili da u junu i julu kupcima njenih aparata za domaćinstvo pokloni 500 kilovat-časova električne energije...Na ovu akciju su se odlučili da bi ublažili efekte ekonomske krize..Gorenje iz Velenja akciju sprovodi zajedno s trgovcem električne energije i domaćim elektro-distributerom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.