Glavni grad počinje sa restrikcijama struje od avgusta

Izvor: B92, 30.Jul.2022, 16:03

Glavni grad počinje sa restrikcijama struje od avgusta

Glavni grad Kube Havana počeće sa isključenjima struje u avgustu, zbog čega su otkazani razni karnevali, u vreme kada se pogoršala energetska kriza.

Havana, u kojoj živi petina populacije od 11,2 miliona stanovnika i ekonomski centar zemlje, bila je pošteđena restrikcija u trajanju od četiri ili više sati, u režimu koji već traje nekoliko meseci u ostatku zemlje, preneo je Rojters.

Prema listu Komunističke partije "Tribuna de la Havana", zasad je planirano >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da svaka od šest opština Havane ostane bez struje na tri dana.

"Ovo je momenat kada treba pokazati solidarnost i doprineti da ostatak Kube manje pati zbog neželjenih restrikcija", rekao je lider Komunističke partije u Havani Luis Antonio Tores.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Havana uvodi restrikcije struje

Izvor: Capital.ba, 31.Jul.2022, 09:10

HAVANA – Glavni grad Kube Havana počeće sa isključenjima struje u avgustu, zbog čega su otkazani razni karnevali, u vrijeme kada se pogoršala energetska kriza. FOTO: Pixabay Havana, u kojoj živi petina populacije od 11,2 miliona stanovnika i ekonomski centar zemlje, bila je pošteđena restrikcija...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.