Gejts: Ovo će zameniti onlajn prodavnice, nikada više nećete ići na Amazon

Izvor: B92, 22.Maj.2023, 21:27

Gejts: Ovo će zameniti onlajn prodavnice, nikada više nećete ići na Amazon

Jedan od osnivača Majkrosofta, milijarder Bil Gejts, rekao je danas da će razvoj AI agenta zameniti pretraživače i sajtove za onlajn prodaju.

"Nikada više nećete ići na sajt pretraživača. Nikada nećete ići na Amazon... Ko bude osvojio poziciju ličnog agenta, to će biti velika stvar", rekao je poznati filantrop govoreći na događaju "AI Forward 2023" u organizaciji Goldman Saksa.

Majkrosoftov pretraživač Bing premašio je 100 miliona korisnika dnevno ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u toku ovog meseca, podseća Teletrejder.

Komentarišući napredak AI, Gejts je dodao da je impresioniran četbotom Inflection AI čiji je koosnivač Rid Hofman, američki preduzetnik koji stoji iza poslovno orijentisane društvene mreže LinkedIn.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"AI će zameniti online prodavnice, više nikada nećete ići na Amazon"

Izvor: Kamatica.com, 23.Maj.2023, 13:00

Jedan od osnivača Majkrosofta, milijarder Bil Gejts, rekao je danas da će razvoj AI agenta zameniti pretraživače i sajtove za onlajn prodaju..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.