Gašić o sudbini Zastava oružja

Izvor: Mondo, 20.Avg.2015, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić o sudbini "Zastava oružja"

Ministar odbrane Bratislav Gašić sastao se danas sa predstavnicima "Zastava oružja”, koje je predvodio direktor tog preduzeća Milojko Brzaković, kao i sa gradonačelnikom Kragujevca Radomirom Nikolićem.

Foto: Beta/Nenad Petrović

  Povod sastanaka je rešavanje problema sa kojima se suočava ta kragujevačka fabrika namenske industrije, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Nakon razgovora u "Zastava oružju”, ministar Gašić je istakao da nijedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vlada u proteklom periodu nije davala ovakvu snažnu podršku fabrikama namenske industrije, kao što to čini aktuelna.

Nakon susreta sa gradonačelnikom Kragujevca, Gašić je ocenio da nakon dugog niza godina nisu vođeni ovako značajni razgovori koji su se, pre svega odnosili na dalje funkcionisanje "Zastava oružja”, konverziju određenih dugovanja i obaveza koje namenska industrija ima prema gradu Kragujevcu, za zamenu kasarne "Vojvoda Putnik” i vojne ambulante, kao i o iznajmljivanju kragujevačkog Doma Vojske Fakultetu umetnosti.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.