Garažno mjesto košta kao stan

Izvor: Capital.ba, 21.Feb.2024, 12:01

Garažno mjesto košta kao stan

BEOGRAD – Garaže su postale svojevrsan biznis, a to najbolje pokazuje podatak Republičkog geodetskog zavoda koji kaže da je u Srbiji u četvrtom kvartalu 2023. prodata najskuplja garaža i to za 63.000 evra. FOTO: Pixabay Najskuplje garažno mjesto nalazi se u opštini Stari grad. Cijena po kvadratu je slična kao neke garsonjere na nekim daljim lokacijama. Ipak, ta cijena garaža najviše zavisi u stvari od lokacije gdje se garaža nalazi, dimenzije garaža, pristup garažama, da li je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << sutren, da li je u prizemlju… Ni u Novom Sadu situacija nije najsjajnija. Neka prosječna garaža, idealnih dimenzija nekih 16-17 kvadrata, u centru Novog Sada košta od 25.000 do 30.000 evra. Nezavisne novine Чланак Garažno mjesto košta kao stan се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Nikad bolji biznis: Garažno mesto košta kao stan

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Feb.2024

Garaže su postale svojevrsan biznis, a to najbolje pokazuje podatak Republičkog geodetskog zavoda koji kaže da je u Srbiji u četvrtom kvartalu 2023. prodata najskuplja garaža i to za 63.000 evra. Najskuplje garažno mesto nalazi se u opštini Stari grad. Cena po kvadratu je slična kao neke garsonjere...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.