GUGL ZATVORIO sva predstavništva u Kini zbog KORONAVIRUSA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2020, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUGL ZATVORIO sva predstavništva u Kini zbog KORONAVIRUSA!

Strah od koronavirusa naterao je Gugl da zatvori sve svoje urede u Kini, kao i u Hong Kongu i na Tajvanu.

Uredi Gugla zatvoreni povodom proslave kineske Nove godine, ali će ostati zatvoreni do daljnjeg.

Gugl ima urede u Pekingu, Šenženu, Guangžou, Šangaju i Hong Kongu te pet ureda na Tajvanu.

Portparol Gugla kazao je da su uredi zatvoreni u skladu sa smernicama vlade. Kompanija je savetovala zaposlenima koji su trenutno u Kini, kao i onima kojima se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bliža rodbina vraća iz Kine, da se vrate kući što je pre moguće i da rade od kuće najmanje 14 dana od dana povratka.

Gugl pretraživač nije dostupan u Kini zbog prethodnih napetosti s kineskim vlastima, ali kompanija ima četiri službena ureda u Kini koji su posvećeni veštačkoj inteligenciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Google zatvorio sve urede u Kini zbog straha od virusa

Izvor: SEEbiz.eu, 29.Jan.2020

PEKING - Strah od koronavirusa natjerao je Google da zatvori sve svoje urede u Kini, kao i u Hong Kongu i na Tajvanu...The Verge javlja da su uredi Googlea zatvoreni povodom proslave kineske Nove godine, ali će ostati zatvoreni do daljnjeg...Google ima urede u Pekingu, Shenzenu, Guanhgzhou, Šangaju...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Google zatvorio sva predstavništva u Kini zbog koronavirusa

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 30.Jan.2020, 14:08

Kancelarije Google-a zatvorene su povodom proslave kineske Nove godine, ali će ostati zatvoreni do daljnjeg...Google ima kancelarije u Pekingu, Šenženu, Guangžou, Šangaju i Hong Kongu i pet na Tajvanu...Portparol Google-a kazao je da su kancelarije zatvorene u skladu sa smernicama vlade. Kompanija...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.