Frizerka potrošila platu, pa sama sebe povrijedila

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Sep.2014, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frizerka potrošila platu, pa sama sebe povrijedila

BUGOJNO - Službenicima Policijske stanice Bugojno Adnana A. (18) prijavila je u četvrtak oko 20 sati da su je oko 19 sati fizički napale nepoznate osobe u haustoru zgrade u ulici Sultan Ahmeda u Bugojnu.

Napad se dogodio u naselju Nugle na potezu između garađa obližnjih zgrada i stražnje strane bugojanskog Doma zdravlja. Povrede glave Prilikom napada zadobila je povrede u predjelu glave, usljed kojih je, kako je tvrdila, izgubila svijest. Kada se osvijestila, primijetila je da joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nedostaje skoro 600 KM iz torbice.

Povrijeđenoj je pružena prva pomoć u bolnici Bugojno, gdje je zadržana na posmatranju sve do petka oko 12 sati zbog sumnje da ima potres mozga, prenosi Otisak.ba.

Nakon što je otpuštena iz bolnice, policija je obavila razgovor s njom, utvrdivši, kako se nezvanično saznaje, određene nedosljednosti pa su je potom ispitali u svojstvu osumnjičenog za krivično djelo lažno prijavljivanje.

Inspektorima je nakon kratkog vremena priznala da je niko nije napao, što nam je potvrdio i Rusmir Prohan, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona.

''Priznala je izvršenje krivičnog djela lažno prijavljivanje, a mi nastavljamo istražne radnje radi utvrđivanja svih okolnosti'', rekao je Prohan.

Nezvanično se saznaje da je Adnana zaposlena u jednom bugojanskom frizerskom salonu. Nakon što je potrošila svoju platu, u strahu od roditelja, makazama je ozlijedila samu sebe i prijavila napad. Novčanik i makaze je bacila te je juče odvela policiju do mjesta na kojem je to učinila.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.