Francuski investitori zainteresovani za privatizaciju srpskih firmi

Izvor: Studio B, 24.Feb.2015, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuski investitori zainteresovani za privatizaciju srpskih firmi

Predstavnici Vlade Srbije razgovarali su o saradnji sa francuskim privrednicima.

Ministar privrede Željko Sertić kaže da se trenutno pregovara o modelu finansiranja izgradnje metroa u Beogradu.

Francuski investitori zainteresovani su za privatizaciju Telekoma Srbije i banja, kao i za koncesiju na aerodrom „Nikola Tesla", izjavio je Sertić posle radnog ručka u organizaciji Francusko-srpske privredne komore.

Predsednik te komore Patrik Kolen najavio je da će početkom aprila biti organizovana kolektivna poseta francuskih kompanija iz oblasti saobraćaja.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Francuski investitori zainteresovani za privatizaciju srpskih firmi

Izvor: GdeInvestirati.com, 25.Feb.2015, 10:49

BEOGRAD - Predstavnici Vlade Srbije razgovarali su o saradnji sa francuskim privrednicima...Ministar privrede Željko Sertić kaže da se trenutno pregovara o modelu finansiranja izgradnje metroa u Beogradu...Francuski investitori zainteresovani su za privatizaciju Telekoma Srbije i banja, kao i za...

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.