Fijat će imati 200 dilera u Kini

Izvor: S media, 17.Okt.2010, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Fijat" će imati 200 dilera u Kini

Italijanski gigantski proizvodjač automobila "Fijat" planira da uspostavi mrežu od 200 dilera u Kini u 2012. godini, kako bi se obezbedio što veći udeo u prodaji na najvećem tržištu automobila na svetu, prenele su agencije.

Prvi korak na tom putu jeste da se poveća broj prodavaca u što više centara širom zemlje, uz podršku lokalnog zajedničkog preduzeća.

"Fijat" je nedavno otvorio vrata 20 prodajnih mesta u Kini, ali kompanija planira mnogo veći >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << broj i najverovatnije je da će do 2012. godine imati 200 prodavnica, koje će snabdevati vozilima izradjenim u lokalnom zajedničkom preduzeću "Guangdžu-Fijat."

Kina: Suficit od 16, 9 milijardi dolara

Proizvodnja kola u fabrici "Guangdžu-Fijat" počeće u septembru 2011. godine, gde će se izradjivati model "linea", prvi italijanski automobil kompletno proizveden u Kini. Zajedničko preduzeće dobilo je podršku vlade u Pekingu u martu ove godine, nakon što su dve kompanije objavile ulaganja do 732 miliona dolara.

Čitav "Fijatov" posao u Kini biće podeljen u tri različita odeljenja - jedno će biti odgovorno za montažu kola, drugo će se fokusirati na izradu motora, a treće će se baviti istraživanjem i razvojem.

Iz zajedničkog preduzeća godišnje će u početku izlaziti oko 140.000 kola, a kasnije i do 250.000, dok će izrada motora dostići 300.000 komada.

Tanjug

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Fiat planira mrežu od 200 dilera u Kini u 2012. godini

Izvor: AutoBlog, 17.Okt.2010

Italijanski "Fijat" planira da uspostavi mrežu od 200 dilera u Kini u 2012. godini, kako bi se obezbedio što veći udeo u prodaji na najvećem tržištu automobila na svetu, prenele su agencije.Prvi korak na tom putu jeste da se poveća broj prodavaca u što više centara širom zemlje, uz podršku...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.