FRANCUZ NA TRONU! Svet upravo dobio NOVOG NAJBOGATIJEG čoveka

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FRANCUZ NA TRONU! Svet upravo dobio NOVOG NAJBOGATIJEG čoveka

Gejts bi bio nedodirljiv da nije donirao milijarde u dobrotvorne svrhe

Najbogatiji Francuz, vlasnik i direktor LVMH-a, Bernar Arno pretekao je Džefa Bezosa i postao najbogatiji čovek na planeti prema "Forbsovoj" listi.

Anroova neto imovina sada se procenjuje na 117 milijardi dolara nakon što su akcije njegovog konglomerata LVMH koji se bavi luksuznom robom porasle u petak 1,66 odsto, što je dovelo da skoka na listi koja se ažurira u realnom vremenu.

Sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << druge strane, Amazon je u poslednjoj trgovačkoj sesiji juče izgubio 0,7 odsto vrednosti što je dovelo do toga da Bezos padne na drugo mesto sa 115,6 milijardi dolara.

Osnivač Majkrosofta Bil Gejts ostao je na trećem mestu liste sa 110,6 milijardi dolara.

"Forbs" ističe da bi Gejts i dalje bio na prvom mestu liste najbogatijih da nije donirao 35,8 milijardi tokom života u dobrotvorne svrhe, a i dalje nastavlja sa time.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bernar Arno postao najbogatiji čovjek na planeti

Izvor: Capital.ba, 19.Jan.2020

PARIZ, Najbogatiji Francuz, vlasnik i direktor LVMH Bernar Arno pretekao je Džefa Bezosa i postao najbogatiji čovjek na planeti, prema Forbsovoj “real time” listi. Arnoova neto imovina sada se procjenjuje na 117 milijardi dolara, nakon što su akcije njegovog konglomerata LVMH koji se bavi luksuznom...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.