FINALNO IZVLAČENJE ZA NAGRADNU U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Večeras se izvlači dobitnik NAJVREDNIJE NAGRADE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 19:21

FINALNO IZVLAČENJE ZA NAGRADNU U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Večeras se izvlači dobitnik NAJVREDNIJE NAGRADE!

U finalnom izvlačenju drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" izvlače se dobitnici pet automobila "Fijat" 500L" i stana u prestonici, na 23. spratu jedne od kula u naselju "Beograd na vodi".

U bazenu u studiju nalazi 11.737, 947 koverata i sve one konkurišu za izvlačenje vrednih nagrada.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1.septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finale nagradne igre "UZMI RAČUN I POBEDI": Ključevi stana u "Beogradu na vodi" idu u ruke Dragoslava Ilića iz Velikog Gradišta

Izvor: Blic, 27.Feb.2021

U finalu drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", glavnu premiju - stan u prestonici na 23. spratu jedne od kula u naselju "Beograd na vodi", večeras je dobio Dragoslav Ilić iz Velikog Gradišta.

Nastavak na Blic...

Završeno izvlačenje: Ključevi stana u "Beogradu na vodi" otišli u Veliko gradište FOTO

Izvor: B92, 27.Feb.2021

U finalu drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" izvučen je dobitnik stana na 23. spratu jedne od kula u naselju "Beograd na vodi"...U pitanju je Dragoslav Ilić iz Velikog Gradišta...Ključeve automobila marke "fiat 500 L" večeras su dobili: Bojana Stepanović, Dijana Živković, Vojkan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.