Er Srbija pokrenula letove iz Kraljeva za Solun

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2021, 06:13

Er Srbija pokrenula letove iz Kraljeva za Solun

Er Srbija je letom JU 2524 uspostavila direktne letove na novoj liniji između Kraljeva i Soluna. Sezonski letovi na ovoj ruti obavljaće se jednom nedeljno, svakog utorka, u periodu od 13. jula do 24. avgusta.

Tim povodom upriličena je svečana ceremonija na Aerodromu „Morava“, u prisustvu zvaničnika Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Direktorata civilnog vazduhoplovstva, Aerodromske kontrole letenja Srbije i Crne Gore SMATSA, načelnika Moravičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Raškog okruga, predstavnika Grada Čačka, Kraljeva i Kragujevca, kao i predstavnika Er Srbije i Aerodroma Srbije.

"Drago nam je što smo proširili ponudu i sa trećeg aerodroma u zemlji. Posebno nas raduje što ćemo putnicima iz regiona Zapadne Srbije i Šumadije tokom sezone godišnjih odmora olakšati putovanje do jedne od najomiljenijih destinacija u Grčkoj", izjavio je Boško Rupić, viši menadžer prodaje u Er Srbiji.

Er Srbija će letove do drugog po veličini grada u Grčkoj realizovati turboelisnim avionom ATR72.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Letovi za Solun od danas sa aerodroma "Morava"

Izvor: RTS, 13.Jul.2021

Sezonski letovi za Solun od danas kreću sa aerodroma "Morava" kod Kraljeva. Avioni "Er Srbije" leteće jednom nedeljno na relaciji Kraljevo-Solun-Kraljevo. . Prvi let za Solun planiran je danas za 13 časova. Pre toga na aerodromu će biti obavljena redovna carinska i granična...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.