Izvor: Danas, 07.Nov.2023, 11:24

Ekološki aktivisti upali na skup o prirodnim resursima u Srbiji

Predstavnici Saveza ekoloških ogranizacija Srbije (SEOS) koji su protestovali ispred hotela Metropol, upali su u hotekl Metropol i prekinuli panel o rudnim i mineralnim resursima Srbije na kojem učestvuju strane kompanije.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predstavnici SEOS upali na sednicu o rudarenju u beogradskom Metropolu

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Nov.2023

Predstavnici Saveza ekoloških organizacija Srbije (SEOS) upali su danas na zatvorenu sednicu o rudarenju na kojoj su u hotelu "Metropol Palas" učestvovali predstavnici stranih kompanija, ambasada i Ministarstva rudarstva i energetike.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ekološki aktivisti prekinuli Međunarodnu konferenciju o mineralnim resursima Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2023

Predstavnici Saveza ekoloških organizacija Srbije (SEOS), predvođeni poslanikom Aleksandrom Jovanovićem Ćutom, prekinuli su danas u Beogradu održavanje Međunarodne konferencije o mineralnim resursima u Srbiji.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.