ELON MASK PRELOMIO! TVITER VIŠE NIJE ZA SVAKOGA: Velike izmene na ovoj društvenoj mreži mnogima se neće svideti

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 19:00

ELON MASK PRELOMIO! TVITER VIŠE NIJE ZA SVAKOGA: Velike izmene na ovoj društvenoj mreži mnogima se neće svideti

Tviter blokira nalog svima koji nisu ulogovani na ovoj društvenoj mreži.

Do sada je bilo moguće bez naloga ili ulogovanja skrolovati glavnu stranicu na Tviteru i čitati tvitove koji su javni.

Ali sada se sve promenilo.

Ove nedelje od ljudi koji dođu na Tviter traži se da se prvo uloguju ili da naprave nalog kako bi mogli da čitaju tvitove.

Posetioci Tvitera počeli su da primećuju ove promene krajem nedelje.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << početku nije bilo jasno da li je u pitanju ažuriranje mreže ili greška kojih je, otkako je Ilon Mask preuzeo ovu mrežu, sve više.

Ova promena dolazi direktno od Ilona Maska koji pokušava da osnaži poslovanje ove društvene mreže koja je u krizi otkako ju je on preuzeo prošle godine.

Novo rukovodstvo Tvitera pozvalo je oglašivače da se vrate, nakon što su mnogi otišli zbog povećanog govora mržnje, otpuštanja zaposlenih ili opštih pitanja o poslovanju ove kompanije.

Mask je takođe pokušao da poveća prihode tako što je uveo specifičnu mogućnost pretplate za korisnike sa kojima dobijaju određene pogodnosti.

Ograničenje pristupu Tviteru moglo bi da bude novi pokušaj da se poveća broj naloga na ovoj platformi koja, po tom pitanju, i dalje kaska za glavnim rivalima poput Instagrama i Fejsbuka. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.