Džip budvanskih tablica eksplodirao u Novom Sadu, zbog dima evakuisana zgrada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2019, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džip budvanskih tablica eksplodirao u Novom Sadu, zbog dima evakuisana zgrada

U podzemnoj garaži zgrade u Bulevaru Jaše Tomića u Novom Sadu večeras je eksplodirao džip, piše "Blic". Prema prvim informacijama, reč je o vozilu koje je imalo budvanske registarske tablice, a povređenih nema.

Automobil se nalazio u podzemnoj garaži zgrade, a zgrada se brzo napunila gustim crnim dimom pa su stanari bili primorani da je napuste.

Za sada nema podataka o uzroku požara, a automobil je potpuno izgoreo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Izgorelo vozilo u podzemnoj garaži: Uništen džip sa budvanskim tablicama

Izvor: Večernje novosti, 17.Dec.2019

U Bulevaru Jaše Tomića u Novom Sadu, kako saznaju "Novosti", večeras je došlo do požara u podzemnoj garaži U PODZEMNOJ garaži u Bulevaru Jaše Tomića u Novom Sadu, večeras oko 19 časova izgoreo je džip budvanskih registarskih oznaka koji je tu bio parkiran, a vatru...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.