Izgorelo vozilo u podzemnoj garaži: Uništen džip sa budvanskim tablicama

Izvor: Večernje novosti, 17.Dec.2019, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgorelo vozilo u podzemnoj garaži: Uništen džip sa budvanskim tablicama

U Bulevaru Jaše Tomića u Novom Sadu, kako saznaju "Novosti", večeras je došlo do požara u podzemnoj garaži U PODZEMNOJ garaži u Bulevaru Jaše Tomića u Novom Sadu, večeras oko 19 časova izgoreo je džip budvanskih registarskih oznaka koji je tu bio parkiran, a vatru na automobilu su ugasili pripadnici novosadske vatrogasne brigade. Zbog gustog crnog dima, stanari iz zgrade su morali da se evakuišu, ali su se kasnije svi vratili u svoje stanove. Prema prvim inofrmacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nema indicija da je autobil namerno zapaljen i da je reč o nesrećnom slučaju. Do požara je kako se pretpostavlja došlo zbog baterije od telefona, koja je, kako nezvanično saznajemo, pronađena u vozilu. Prilikom ovog požara na kolima, srećom, niko nije povređen, te nije bilo razloga za intervencijom Službe hitne pomoći.Pročitajte još: Zapaljen džip poznatog ugostitelja u Vranju Policija je obavila uviđaj u pomenutoj podzemnoj garaži, a istragom će se utvrditi zbog čega se džip zapalio.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Izgoreo džip u podzemnoj garaži

Izvor: NoviSad.com, 18.Dec.2019, 09:00

U podzemnoj garaži zgrade u Bulevaru Jaše Tomića, sinoć oko 19 časova, izgoreo je džip budvanskih registarskih oznaka. Prema prvim inofrmacijama, nema..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.