Državna kasa nije zasluga samo Vujovića, žrtvovali se i građani

Izvor: B92, 09.Maj.2018, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Državna kasa nije zasluga samo Vujovića, žrtvovali se i građani"

Valjevo -- Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je državna kasa sada u dobrom stanju, ali da to nije rezultat postignut samo zahvaljujući Ministrarstvu finansija.

To je, kako je navela, postignuto zahvaljujući novom pristupu pitanju finansijske discipline, rada državne uprave, žrtvovanju građana...

Podsetila je da je na kraju prvog kvartala ostvaren privredni rast od 4,5 odsto i da su svakako bolja vremena pred nama.

Premijerka je rekla da je pred nama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sklapanje novog aranžmana sa MMF-om, da će Srbija nastaviti nesmanjenom brzinom da se razvija i da nema vremena za gubljenje nijednog dana.

Premijerka je navela da će najpre Skupštinu Srbije, a ne medije, obavestiti da li će predložiti Sinišu Malog za novog ministra finansija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.